Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40
  1. #31
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    Still no fix for this?

  2. #32
    Q in Arizona's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Phoenix, Az
    Posts
    42,369
    +1
    19,163
    Quote Originally Posted by 1200 stx-r View Post
    Still no fix for this?
    Seems like it comes and goes.

  3. +1 by:


  4. #33
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    I haven't seen it in awhile .....

  5. #34
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    C'mon guys no fix still??? How long has it been?

  6. +1 by:


  7. #35
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,208
    +1
    55
    Quote Originally Posted by 1200 stx-r View Post
    C'mon guys no fix still??? How long has it been?
    I have a test site up with an alternative thanks hack. If all goes well I'll move it here.

  8. #36
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    I hope it works mike !! I am not saying anyone is gonna plus one me but hey I want the option out there ! Hahahaha


  9. #37
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    Still no fix???

  10. #38
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    Mike how is the testing going for other plus one option?

  11. #39
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,208
    +1
    55
    They transfer as "thanks" on the new forum software I'm testing.

  12. #40
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    203
    Thanks? Ok as long as all can use it .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with carbon seal leaking-- possibly this instead...
    By VFX_Artist in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 07-20-2006, 09:49 AM
  2. Help! - Problem with RXT front hood
    By BrAinZ in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-2005, 05:55 PM
  3. Problems with Sea doo rxt
    By Murrbig in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-14-2005, 09:11 AM
  4. Problem with performance adds???????
    By terryt in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 07-31-2005, 04:00 PM
  5. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •