Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 71
  1. #11
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Quote Originally Posted by richrxp View Post
    I downloaded the software,looked at the manual.
    Made new customer,opend customer.
    But all i can open is map A or map B.

    You want to use Map A only..

    All values are 0.
    I open the maps with r4 software as mentioned earlier.
    Whatever i try i just can't import the maps into the controller maps which stay at map a or b whatever i try.
    What am i doing wrong?
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Do not make a new customer it will be a blank map.

    Just open customer and find the map you want to open.

    +1..You only want to create a new customer when pulling the map out of the controller...Youll need to download one of the pre done fuel maps first...

    To just "play with the software youll need to have a map already downloaded,Then open the R4 software..Once the R4 software is opened click on file in the upper left hand corner..Then this should open to the path of your downloaded map,Double click on that map and it should have the name of the map in the customers name...Once you see that then click on maps and then fuel maps as you have done and you should see it in there...


  2. #12
    Juan's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Chicago, Illinois, United States
    Posts
    826
    Quote Originally Posted by Insanediego Joe View Post
    Is there a map for a rude 3 riva ecu 50# injectors?

    Snoman nobody ever answer Joe Question do you know the answer i will like to know also

  3. #13
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,936
    +1
    1,435
    Here is a neutral map all 10's adjust according to AFR's

    Download then change the .doc to .mdb and open with the R4 software.
    Attached Files Attached Files

  4. #14
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Quote Originally Posted by Insanediego Joe View Post
    Is there a map for a rude 3 riva ecu 50# injectors?

    Not to my knowlage Joe...Not unless someone else has one they want to share..BUT it is not hard to make..

  5. #15
    richrxp's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    945
    +1
    1
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    +1..You only want to create a new customer when pulling the map out of the controller...Youll need to download one of the pre done fuel maps first...

    To just "play with the software youll need to have a map already downloaded,Then open the R4 software..Once the R4 software is opened click on file in the upper left hand corner..Then this should open to the path of your downloaded map,Double click on that map and it should have the name of the map in the customers name...Once you see that then click on maps and then fuel maps as you have done and you should see it in there...
    Thanks Beerdart, Snoman

    Worked just like mentioned.
    Just wanna make sure i can create the maps before i order the controller.

  6. #16
    richrxp's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    945
    +1
    1
    Is it correct that you can only use whole numbers like 8-9-10.

    I tried to use 8.4- 8.6 ,but whatever i try,after i close the fuelmap,and open again it only give 8-8-.

    Tried several maps,but just won't work the way i want it.

    Looks like you can't finetune your fuelmap,as seen earlier in some examples.

    Or am i wrong?

  7. #17
    richrxp's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    945
    +1
    1
    Ok problems solved changed , to . in settings of computer.
    Everything working fine now.

  8. #18
    masta2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    montreal-quebec
    Posts
    576
    +1
    1
    i have rr ecu, can the controller adjust higher than 8000rpm? i have it open here on stock ecu and the limit is 8000

  9. #19
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,562
    +1
    853
    Yes it can......

  10. #20
    masta2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    montreal-quebec
    Posts
    576
    +1
    1
    how? is it in one of the settings?

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rude Fuel Controller Software/Manual
    By Snoman in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2010, 09:55 AM
  2. rude fuel controller cable/software
    By jasonstang88 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2009, 08:17 AM
  3. F/S:Rude Fuel Controller w/ Software Disc & Cable
    By JFizzleJR in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:28 PM
  4. for those of you who have rude fuel controler?
    By beachboy66 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 09-05-2006, 10:53 AM
  5. IC + Bkit + new RRECU + Rude fuel controller + injectors...
    By theantiRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 04-20-2006, 03:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •