Search

Type: Posts; User: zxa

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    461

    I have the exact same...

    I have the exact same machine.....[emoji108][emoji108][emoji108]


    Very clean.....nice 1050....[emoji108][emoji108]
  2. Replies
    6
    Views
    439

    Juste to give another update....with a fully...

    Juste to give another update....with a fully charged battery it run and start #-1....[emoji41][emoji41][emoji41]
  3. Replies
    6
    Views
    439

    [emoji106][emoji106][emoji106] Thanks...

    [emoji106][emoji106][emoji106]


    Thanks casey....

    For now with a fully charged battery i have spark.....it make my day by the way lolll

    However i will test what you wrote...to be...
  4. Replies
    6
    Views
    439

    I Measured the voltage battery while starting...

    I Measured the voltage battery while starting with my multi-meter....[emoji41]....have double checked the cdi wiring....everything seem fine...
  5. Replies
    6
    Views
    439

    sl 1050 97 no spark

    hi...8-) i have a 97 sl 1050 that i"ve made the ignition update kit.....but still no spark even with a brand new battery fully charged??:shock: while cranking i measured 11.6 volts....sometime it...
  6. Replies
    7
    Views
    381

    Thanks......8)8-)

    Thanks......8)8-)
  7. Replies
    7
    Views
    381

    i just bought a sl 900 97 for few buck.....it...

    i just bought a sl 900 97 for few buck.....it will be my winter project next winter....and will fit perfectly beside my 97 sl 1050 wich i"m the original owner...8-)
Results 1 to 7 of 7