Search

Type: Posts; User: JonB

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    64
    Views
    3,281

    After half a dozen rides with no issues the...

    After half a dozen rides with no issues the surging has come back. It only really starts once you get past 5000/6000rpm, also when I take my finger off the gas and slow down the ski will idle then...
  2. Replies
    64
    Views
    3,281

    Took it out yesterday and it ran fine..... turns...

    Took it out yesterday and it ran fine..... turns out the valve cover started leaking during the ride so a bit of sludge in the bottom of the ski to take care of and some oil to top off.

    Any...
  3. Replies
    64
    Views
    3,281

    I actually took the ECU off in preparation for...

    I actually took the ECU off in preparation for switching it with the ECU from my good ski - didnt move forward with it after nmpeter's advice. Put it back on and put my battery back in after letting...
  4. Replies
    64
    Views
    3,281

    Thanks Peter - I put new coils in when I bought...

    Thanks Peter - I put new coils in when I bought the skis but it's probably worth looking into, they weren't OEM, think the brand was viper.

    Since I posted I found where the old owner cut into the...
  5. Replies
    64
    Views
    3,281

    Switched out the throttle position sensor with my...

    Switched out the throttle position sensor with my good ski and the same thing....started and ran on the hose for several minutes, gave it some gas and it was fine, then it just died, got it running...
  6. Replies
    64
    Views
    3,281

    I think the fuel pump was part of my problem, it...

    I think the fuel pump was part of my problem, it ran fine on the hose for several minutes then after giving it some gas it died...took a few videos of what it was doing, it seems to be hesitating...
  7. Replies
    64
    Views
    3,281

    Thanks CJ, appreciate the help.

    Thanks CJ, appreciate the help.
  8. Replies
    64
    Views
    3,281

    Got my new fuel pump.....Can someone please...

    Got my new fuel pump.....Can someone please confirm the black goes with the black and red goes with the blue..... canít find anything online.
    Also are the black sleeves in the pic enough to seal...
  9. Replies
    64
    Views
    3,281

    Got my new fuel pump.....Can someone please...

    Got my new fuel pump.....Can someone please confirm the black goes with the black and red goes with the blue..... canít find anything online.
    Also are the black sleeves in the pic enough to seal...
  10. Replies
    64
    Views
    3,281

    View Post

    Thanks CJ..... didnít realize that was likely the original pump.
  11. Replies
    64
    Views
    3,281

    Thanks JonJet, cleaned the throttle body and...

    Thanks JonJet, cleaned the throttle body and switched the throttle body with my other VX, the ribbon was removed by the previous owner.

    Got a new fuel pump on the way, nothing showed up with the...
  12. Replies
    64
    Views
    3,281

    Plugs and ignition coils had white residue on...

    Plugs and ignition coils had white residue on them.

    Iím not ignoring your posts about testing the pump under load. I put it in the water last Tuesday and couldnít get it to run at the dock.462096...
  13. Replies
    64
    Views
    3,281

    462093462094462095 I was planing on putting a...

    462093462094462095

    I was planing on putting a new fuel pump in, the assembly is fairly clean.

    Would that clump of debris have been causing the surging issue?
  14. Replies
    64
    Views
    3,281

    How would I tell if the wiring had been spliced?

    How would I tell if the wiring had been spliced?
  15. Replies
    64
    Views
    3,281

    When I had the pressure tester on it I ran it and...

    When I had the pressure tester on it I ran it and played with the throttle to give it some load.... the pressure didnít change at all until the engine died or I stopped it. There was no pressure drop...
  16. Replies
    64
    Views
    3,281

    462090462091462090 Assuming these rust spots...

    462090462091462090

    Assuming these rust spots are not a great sign
  17. Replies
    64
    Views
    3,281

    Removing 17 to do the leak down test

    Removing 17 to do the leak down test
  18. Replies
    64
    Views
    3,281

    View Post

    Iíve loosened the 8 clamps and removed the 2 bolts next to the ecu and I canít get the intake manifold off.... what am I missing.
  19. Replies
    64
    Views
    3,281

    Do I need to remove the fuel rail and intake...

    Do I need to remove the fuel rail and intake manifold to get the head cover off?
  20. Replies
    64
    Views
    3,281

    462057462058 Thought it looked fairly new.......

    462057462058

    Thought it looked fairly new.... then took a picture inside the tank..... lost 2 of those pulling the pump out and looks like the last guy did too... lol
  21. Replies
    64
    Views
    3,281

    View Post

    Whatís the trick to getting the fuel pump out without pulling everything off to get to the steering bracket bolts..... or is that the trick...?
  22. Replies
    64
    Views
    3,281

    Thanks Pete..... that would explain the white...

    Thanks Pete..... that would explain the white residue on the if spark plugs and leads.... will pull the pump before I take the cover off.
  23. Replies
    64
    Views
    3,281

    When I check the fuel pressure I had very similar...

    When I check the fuel pressure I had very similar numbers but didnt leave it on for 30 mins.... will try it again and leave it on.

    Still havent ruled out the fuel pump but when I'm turning it over...
  24. Replies
    64
    Views
    3,281

    I meant to say a valve might be sticking.... not...

    I meant to say a valve might be sticking.... not stuck
  25. Replies
    64
    Views
    3,281

    Update - Put the cleaned and tested injectors...

    Update - Put the cleaned and tested injectors back in, installed a fuel filter between the tank and the rail - fired up and ran it on the hose for about 30 seconds before it died. Got it going again...
Results 1 to 25 of 41
Page 1 of 2 1 2