Search

Type: Posts; User: lmarkie74

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. At idle, 1000 rpm, the oil light flashes (low...

    At idle, 1000 rpm, the oil light flashes (low oil). At 2,000 rpm, light stops flashing, no low oil pressure message. Oil tank unplugged, does not run better. At throttle punch to plane, misses....
  2. I'll let you know. I have done a lot of reading...

    I'll let you know.
    I have done a lot of reading on this RPM limit going back to 2011. Looks very much like a common problem. Nobody has given a solution yet.
  3. When I start my Genesis, the red light on the MFI...

    When I start my Genesis, the red light on the MFI starts flashing and ---Low Oil--- displays even though reservoir in 3/4 full. Oil sending unit reads 33 ohms with float all the way up. 120 ohms...
  4. Not getting over 5000 RPMs. Changed spark plugs...

    Not getting over 5000 RPMs. Changed spark plugs in my 2000 Polaris Genesis FFI. Yes, the $17 each ones (PZFR6H). That was not the problem. Still not getting full RPMs.

    After riding about 5 miles...
  5. Would you recommend the EC1098 Throttle Position...

    Would you recommend the EC1098 Throttle Position Sensor or the 5001793 Throttle Position Sensor. $35 vs. $110
  6. Took the 2000 Polaris Genesis FFI out this...

    Took the 2000 Polaris Genesis FFI out this weekend for a test drive. At first. wouldn't run worth a crap. After awhile it leveled out a ran much better. At 4,000 RPM was missing, at 5000 RPM...
  7. Thank you, so much.

    Thank you, so much.
  8. This is the wiring I ended up with the get it to...

    This is the wiring I ended up with the get it to run with pin and color code call outs:

    http://greenhulk.net/forums/attachment.php?attachmentid=477387&stc=1
  9. The noise is actually coming from the jet pump....

    The noise is actually coming from the jet pump. Bottom rear end. Kinda a chinging sound.
  10. Yes....all open. No grounds. Switching 5 & 8...

    Yes....all open. No grounds.

    Switching 5 & 8 worked. Thank you so much.. Guess these aftermarket stators are wrong.. Engine started just above 16 Volts. Went to highest of 41 volts. I'm going to...
  11. Here are my new results 10-11 pretty much stayed...

    Here are my new results 10-11 pretty much stayed the same.

    http://greenhulk.net/forums/attachment.php?attachmentid=477362&stc=1
  12. http://greenhulk.net/forums/attachment.php?attachm...

    http://greenhulk.net/forums/attachment.php?attachmentid=477339&stc=1

    Here are my results. Yes, Pins 9 & 10 are mVAC. Also, 11 & 12. I repeated this test to make sure something wasn't wrong. ...
  13. I will be pulling the flywheel tonight to check...

    I will be pulling the flywheel tonight to check for loose magnetics. Shouldn't take too long. I've been researching to find a good used 4010168 flywheel. Most of my finds are flywheels with 1 or 2...
  14. I am totally aware that you are very busy and may...

    I am totally aware that you are very busy and may not remember me. I just received my EMM back last Monday. Thank you. You replaced 2 capacitors, tested it, matched my injectors, and reflashed to...
  15. Thanks for the reply

    Thanks for the reply
  16. Getting somewhere now. I have been obsessed with...

    Getting somewhere now. I have been obsessed with getting 20 VDC at the injectors because I have seen it posted so many times. Have only been able to get 10 VDC. What I dd was poured a small about...
  17. All pin wires are switched back to the original...

    All pin wires are switched back to the original aftermarket wiring on my stator. With the diagnostic connector plugged in and the Lanyard inserted, I am getting 10 VDC at the injectors. With the...
  18. When you say "skating magnet" I assume your are...

    When you say "skating magnet" I assume your are talking about 1 or the 6 magnets, or more, loose. I had to buy a new stator and re-epoxy the magnets back in place. After I did this, I re-balanced...
  19. What's up with the Diagnostic Connector? When I...

    What's up with the Diagnostic Connector? When I unplug the connector from it's mate, I get 29 VDC at the 3 injectors, but no start. When I plug the connectors back in, I get 10 VDC at the 3...
  20. Sent EMM to Lakeside Tech....thank you Darrin. ...

    Sent EMM to Lakeside Tech....thank you Darrin. EMM checked out okay except a couple of capacitors on the power side. Capacitors were replaced, injectors were matched, and EMM was reflashed with the...
  21. With all the injectors plugged in and back...

    With all the injectors plugged in and back probing the connector, front injector jumps up to 328mV and diminishs to 168mV. Same on middle injector. Rear injector measures zero volts.

    With all...
  22. I'll check that tonight.

    I'll check that tonight.
  23. 2000 Polaris Genesis FFI Jet Ski Still will not start

    I'm still working on my Polaris 1200cc.

    What I have done so far is:
    1) Replaced stator
    2) Re-epoxied 6 magnets into flywheel and balanced flywheel.
    a. Now fuel pump works when cranking and...
Results 1 to 23 of 23