2 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hello thanks for the input is there anyway to check it besides seeing if it has power to ecu
  2. View Conversation
    Hi
    I have spoken with Randy Watcon and he said you were the expert on the msx 150. I have a 04 msx 150 78hrs. It only reving 5900-6000 rpm. It looked like oil in the intake. I have removed the intake system and intercooler cleaned and replaced the map sensors from my other ski with no change. I replaced the ETB with no change either. I changed out the wastgate solenoid no change. The wastgate arm is moving freely. Compression 145psi both holes. New plugs too. I am not sure where else to check or swap. Could it maybe be in the injectors?? Or maybe another sensor I could try that would do this. If take off after initial start before the check engine light goes out it will go up to about 6400 then settle back down to 5900 after the light goes out. It runs smooth and seems to be hitting on both cylinders. All the parts I have changed out I put on the other msx 150 and it still runs great.
    If you have any ideas at all I would really appriciate it

    Thank you
    Tharon
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About desperado

Basic Information

About desperado
Location:
Montreal, Canada
Skis:
Polaris MSX110 turbo

Signature


Member of the MoTeC Dealer Network
http://www.precisionsports.ca

Statistics


Total Posts
Total Posts
453
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
08-16-2010 11:24 PM
Total +1
Total +1
0
General Information
Last Activity
04-18-2016 08:12 AM
Join Date
08-19-2007

4 Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4